GUT-EXTRA HUNGÁRIA KFT.

Cégünk célkitűzése: Szakértelmünkkel, tapasztalatunkkal, ambíciónkkal olyan szolgáltatást nyújtsunk Megrendelőinknek, amely egy hosszú távú együttműködés alapját képező megoldásokból tevődik össze meglátja, megéri velünk dolgoztatni!!!

Cégünk célkitűzése:

Szakértelmünkkel, tapasztalatunkkal, ambíciónkkal olyan szolgáltatást nyújtsunk Megrendelőinknek, amely egy hosszú távú együttműködés alapját képező megoldásokból tevődik össze.

 

Családi házépítés, lakásfelújítás, kőműves, burkoló Munkák szakszerűen, garanciával meglátja, megéri velünk dolgoztatni!!!

Lakásfelújítás.


Ön megálmodja, mi megvalósítjuk! Lakásfelújítás profi szakemberekkel elérhető áron. Vállajk otthona felújítását, a festéstől, burkolat cserétől a teljes lakásfelújításig. Ha generál-kivitelezésben vállaljuk lakása felújítását. Önnek nem kell külön-külön egyezkedni a kőművessel, burkolóval, víz-, gáz-, és fűtésszerelővel, villanyszerelővel, festővel.

honlapunk  gutextrahungarya.5mp.eu

 

Vakolás.

Vállaljuk családi házak, épületek külső és belső vakolását. A vakolás a kőműves munka egyik legszebb és legnehezebb része. Sok kőműves szakember nem szeret vakolni. Mi szeretjük a vakolási munkát, és higgye, el nagyon jól csináljuk. Vakoltassa velünk családi házát és az eredménnyel garantáltan elégedett lesz.

Kőműves munkák.

Kőműves munkáinkat gyakorlott szakembereinkkel, rövid határidővel, végezzük. A kisebb kőműves helyreállító munkáktól, a nagyobb falazási, vakolási, szigetelési munkákig forduljon hozzánk, mi tisztességgel elvégezzük.

Vállalunk:

Betonozást, alapok, és járdák betonozását, aljzat és szerelő beton, illetve falazást, tégla és egyéb falazatok készítését, vakolást, hőszigetelt vakolatok felhordását, mindenféle szigetelés kialakítását, homlokzatok, homlokzatszigetelések elkészítését. Vállaljuk családi házak generál-kivitelezését.

Burkolás.

A burkolatok elkészítése gondos, precíz munkát igényel, hiszen a burkolatnak azon kívül, hogy szépnek, tartósnak kell lennie. Az egyik legfontosabb művelet a burkolandó felület megfelelő előkészítése. Egy laza falfelületre, nem megfelelően előkészített padlóra hiába ragasztjuk a burkolatot nem lesz tartós.

Vállalunk mindenféle burkolatkészítést, járólapok, csempék rakását, parkettázást, laminált padló lerakását, terméskő, klinker falburkolatok készítését, térkövezést mindenféle térkő lerakását. Burkolatok javítását, burkolatok újrarakását.

Festés, mázolás, tapétázás.

A festést, mint a lakásfelújítás egyik záró munkafolyamatát mindig nagy várakozás előzi meg. A munka folyamán ügyelni kell arra is, nehogy tönkre tegyük a már elvégzett munkákat.

Vállaljuk régi és új falazatok javítását, glettelését, festését, tapétázását. Nyílászárók felújítását, mázolását, Homlokzatok javítását, festését, újrafestését. Gipszkarton falak, álmennyezetek készítését.

Tetőépítés, tetőjavítás:

Régi tetők javítását, felújítását, új tetők készítését családi házra, garázsra, melléképületekre, előtetők készítését.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 3
Heti: 20
Havi: 99
Össz.: 17 700

Látogatottság növelés
Oldal: Cégismertető
GUT-EXTRA HUNGÁRIA KFT. - © 2008 - 2019 - gutextra.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »